Spicy chicken wrap


Evident ca pentru a face un wrap nu exista nici un fel de regula, cu exceptia faptului ca, fiind facut de mine, automat va fi picant  . Iata ce a iesit de data asta:

Ingrediente pentru 1 persoana:

  • o tortilla
  • o pulpa dezosata de pui (eu am avut un piept mic de pui, dar sigur iesea mai bine cu pulpa)
  • 2 linguri ulei de masline pentru prajit
  • sare, piper
  • 2 linguri sweet chilli sauce
  • o lingura seminte de susan
  • un morcov mic
  • 1/4 legatura patrunjel
  • o lingura zeama de lamaie
  • o lingura ulei de masline
  • cativa castraveciori murati (eu am avut unii micuti micuti de la Mega Image)
  • doua foi de salata
  • 1/2 ceapa rosie mica
  • 1/2 iaurt mic
  • cateva frunze de menta

Timp de preparare: 30 minute

Puiul se taie cubulete mici, se asezoneaza cu sare si piper si se prajeste in tigaie (in ulei de masline pentru prajit) pana cand se patrunde bine. Cand este aproape gata, se adauga sosul dulce-picant si lingura de seminte de susan (care au fost usor rumenite separat, intr-o craticioara – dureaza cateva secunde).

Intre timp, pregatim legumele – morcovul se da pe razatoare (sau prin robot  ) iar patrunjelul se toaca fin. Intr-un castonel se amesteca morcovul cu patrunjelul, zeama de lamaie si uleiul de masline. Apoi, putem asambla wrap-ul.

Peste foaia de tortilla se aseaza, pe mijloc, foile de salata, amestecul de mrcov si patrunjel, castraveciorii, ceapa, puiul si iaurtul, ca in poza de mai jos. Apoi, se impacheteaza tortilla urmand instructiunile de pe ambalaj (daca nu veti pune multa umplutura, ca mine, probabil veti reusi  – daca nu, se ruleaza pur si simplu, ca o clatita). That’s it!

Leave a Reply