Spaghetti alla puttanesca


Sa fie comfort food – by Jamie Oliver! Remembering pasta day….

Ingrediente pentru o portie:

  • 80 g spaghete
  • 3 – 4 file-uri de ansoa (asa se scrie, nu?)
  • 2 catei de usturoi
  • ardei iute rosu
  • ulei de masline
  • o mana de rosii cherry
  • cateva masline fara samburi
  • parmezan proaspat ras
  • busuioc proaspat
  • sare, piper

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, intr-o tigaie, se incalzeste uleiul, se adauga fileurile de ansoa, usturoiul zdrobit si ardeiul iute taiat felii subtiri si se amesteca pana cand pestele se topeste. Se adauga si maslinele si rosiile cherry, taiate pe jumatate. Se adauga doua-trei linguri de apa de la paste si se mai tine acest sos pe foc inca 3-4 minute.

Spaghetele se scurg si se adauga in tigaie. Se amesteca bine, se transfera pe o farfurie de paste si se serveste cu parmezan proaspat ras si cu busuioc proaspat. Da, proaspat! Well… enjoy!

Leave a Reply