De ceva vreme incoace, mananc *every single day* fara exceptie porumb copt. De cele mai multe ori as it is, asa ca azi am zis gata! Macar sa-l folosesc intr-o salata (doar nu credeati ca renunt de tot -doh!) – so here it goes:
Ingrediente pentru 1 persoana:
- boabele de la 2 stiuleti de porumb
- o jumatate de ardei gras rosu
- un ardei iute (eu am avut verde)
- o ceapa mica, rosie
- doua linguri de iaurt
- o lingura ulei de masline pentru prajit
- un cub de unt
Timp de preparare: 20-30 minute
Am taiat boabele de pe stiuletii de porumb (cu un cutit de paine :p), ardeiul rosu l-am taiat cubulete iar pe cel iute l-am taiat fasii micute – am copt totul in fantastica mea tigaie-grill de la IKEA . Intre timp am calit ceapa intr-o craticioara mica folosind o lingura de ulei de masline pentru prajit si un cub de unt (nu folositi doar unt pentru ca se arde foarte repede). Cand legumele de pe gratar au fost gata, le-am adaugat peste ceapa si am pus si doua linguri de iaurt. Am mai lasat totul 1 minut pe foc si gata! Happy meatless friday!