Carrot cake cu lime-mascarpone frosting


Mica Sofia creste pe zi ce trece. Am ajuns deja la 4 luni! Si dupa atata ciocolata…. ce putea fi mai potrivit in luna diversificarii decat un tort de morcovi? Si pentru ca e si decembrie, trebuia sa contina si toate condimentele de la turta dulce ๐Ÿ™‚ Bring it on!

Am facut reteta astaย a lui Jamie si tortuletul a iesit fooooarte aromat! Eu am eliminat insa sucul de portocala, am pus doar coaja, pentru ca am mai facut reteta in urma cu cateva saptamani si mi-a iesit blatul foarte foarte moale in interior (si am fost nevoita sa il scot din cuptor pentru ca incepea deja sa se arda la suprafata). Chiar si asa e moale in interior insa cand se raceste complet e ok – deci lasati-l sa se raceasca complet inainte de a-l taia (stiu, e foarte greu:) ).

Icingul este insa mi-nu-nat (eu am pus 55 g zahar insa – mi s-a parut suficient)! Cel putin asta a fost parerea iubitorilor de lime ๐Ÿ˜‰

La multi ani, Sofineata draga! O sa ajungem noi sa mancam si tort… peste vreo doi-trei ani ๐Ÿ™‚

A, si… am zis sa avem o poza si cu Matilda…. cat inca mai are nas! Pericol!

Leave a Reply